Жена от Украйна изгуби бебето си във Варна. Жената иска

...
Жена от Украйна изгуби бебето си във Варна. Жената иска
Коментари Харесай

Олга, изгубила бебето си във Варна: Искам да знам истината

Жена от Украйна изгуби бебето си във Варна. Жената желае да знае за какво, предава Българска национална телевизия: 

Олга идва в България през април, тя е бременна в петия месец и чака първото си дете. Съпругът й остава в Украйна. Веднага след идването у нас, тя търси доктор, който да следи развиването на бебето. " Звъних в разнообразни здравни заведения, само че ми споделиха, че към този момент не преглеждат гратис, отидох в отделението по акушерство и гинекология към болница " Св. Анна ". Там пристигна доктор, който ме прегледа и сподели, че всичко е наред. " - споделя Олга.

Всеки месец ходила на обзор и всичко било наред. Раждането обаче почнало 3 седмици по-рано от предстоящото. Екип на центъра за незабавна здравна помощ откарал дамата във варненската АГ болница.

" Показах документите от " Св Анна ", споделиха ми, че би трябвало да отида там. "

От АГ болница споделиха, че дамата е превозена до болница " Св. Анна " по нейно предпочитание. Спешните медици обаче не удостоверяват изрично това. 



" Не мога да кажа, че това е по нейно предпочитание ", това е установил дежурният доктор в СБАГАЛ. Той е препратил пациентката към болница " Св. Анна ", защото наблюдаващият доктор е от там. 

В родилното там споделят на Олга, че сега лекарите оперират. 

" Чаках в коридора съвсем час, по-късно пристигна лекарят, който ме прегледа, бебето съвсем нямаше сърдечни тонове и започнаха да ме приготвят за интервенция ". По-късно Олга схваща, че бебето е в тежко положение поради зараза, която тя му е предала. На 12-я ден момченцето е умряло. 

" За мен е цялостна мистерия. Искам да разера какво се е случило, за какво ме оставиха толкоз дълго да очаквам в коридора и за какво сърцето на бебето ми е спряло ненадейно ". От болница " Св. Анна " споделиха, че са реагирали незабавно, бременната е призната в 5.29, а интервенцията е почнала 20 мин по-късно. Олга споделя, че не търси отмъщение, а желае да разбере каква е истината за гибелта на бебето й. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР