Жена от Тексас обвинява училищен район на синовете си, че

...
Жена от Тексас обвинява училищен район на синовете си, че
Коментари Харесай

Американска майка от азиатски произход казва, че районът не е успял да защити синовете си след инциденти със свастика и расизъм

Жена от Тексас упреква учебен регион на синовете си, че не е осъдил расизма, откакто тя сподели, че са били подложени на антиазиатски американски насмешки в рейса, а по-голямото й момче имаше свастика, нарисувана на ризата му предходната година.

Хай Ау Хюйн, 45, сподели пред NBC News, че усеща, че няма различен избор, с изключение на да приказва обществено след случаите в Cypress-Fairbanks Independent School District, тъкмо отвън Хюстън.

Тя разказа по какъв начин през май предходната година на ризата на 11-годишния й наследник е била нарисувана свастика. Оттогава учебните чиновници непрестанно отхвърлят да изпълнят молбата на фамилията за „ спри настрани “ за учениците-нарушители, сподели Хюйн. И месеци по-рано, през януари, когато възпитаник се подиграва на синовете на Huynh в рейса, прибирайки се от началното учебно заведение McGown – скандирайки „ [ch*** ch***] wing wong, ” на най-малкия й, тогава 8 – чиновниците дадоха отговор, че думите бяха „ не стимулирани от расизъм “.

Huynh...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР