Жена от Тексас е осъдена на 54 месеца във федерален

...
Жена от Тексас е осъдена на 54 месеца във федерален
Коментари Харесай

Жена открадна стоки за рекордните 3.8 млн. USD

Жена от Тексас е наказана на 54 месеца във федерален затвор за кражба на артикули в размер на милиони долари и продажбата им през eBay, заяви Си Ен Ен, представена от БГНЕС. 63-годишната Ким Ричардсън се съгласи да заплати 3,8 милиона $ за възобновяване на вредите след следствие от ФБР, заяви прокурорът Райън К. Патрик за медиите.

Жителката на Далас крадяла от магазини по време на пътуванията си из Съединени американски щати и по-късно продавала стоките в eBay и посредством директни продажби в Интернет, преди да изпрати пратките по американската поща, FedEx и United Parcel Service. " Ричардсън е откраднала предмети от доста магазини. Тя употребила принадлежности за кражба, с цел да деактивира устройствата за сигурност и да излезе от магазина, като сложи откраднатите артикули в огромна черна чанта, която носи ", се споделя в известието.

„ Ричардсън е съдействала при продажбата на движимостите в Интернет, както и при пакетирането и изпращането на откраднатите предмети “. От Cи Ен Ен не могли да открият дали Ричардсън има юрист. Наредено ѝ е да излежи присъдата си, последвано от три години освобождение под наблюдаване.

Купувачите, закупили откраднатите артикули, са изпратили към 3,8 милиона $ в четири акаунта в PayPal, свързани с Ричардсън. По време на произнасянето на присъдата ѝ съдът съобщи, че би било " на практика невероятно " да се разпознават всички, които са били жертва на схемата на Ричардсън, се споделя в известието. Ричардсън се призна за отговорна през декември 2019 година На нея ѝ беше разрешено да остане на независимост, се споделя в известието, и непринудено да се съобщи в пандиза, който ще бъде избран „ в близко бъдеще “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР