Жена от Стара Загора е останала приятно изненадана от случка

...
Жена от Стара Загора е останала приятно изненадана от случка
Коментари Харесай

История на майка за два пакета леща и неочаквана доброта

Жена от Стара Загора е останала прелестно сюрпризирана от преживелица с младежи през вчерашния ден. Мая Динева с дребните си децата е пазарувала в хипермаркет, когато осъзнава, че няма задоволително пари в себе си и се постанова да остави част от продуктите си на касата.

За благополучие по-късно те въпреки всичко се " озовават " в нейната чанта с помощта на трима младежи.

" Днес (б.а. вчера) на връщане от парка взех решение да мина и да купя някои неща от Лидл. В бързината да изкарам ревящите бебоци съм не запомнила да взема пари и като си отворих портфейла на касата видях, че имам 23-25 лева и няма да ми стигнат за всичко. Помолих касиерката да маркира артикули до тази сума и останаха 2 пакета леща, които оставих.

Докато прибирах продуктите 2 момчета и едно момиче (мисля, че беше с тях) ми донесоха пакетите, споделиха ми възпитано: “ Заповядайте! ”, а аз им отговорих, че ще се върна след това и ще си купя, тъй като съм не запомнила да взема пари. Те обаче настояха и ме помолиха да ги взема и ми пожелаха хубава вечер!

Искам сърдечно да благодаря още един път на тези възпитани и положителни момчета, тъй като съумях да им кажа единствено “благодаря ” и се просълзих от жеста им! Благодаря и на родителите им, че са възпитали почтени и съчувствени хора!На фона на неприятните събития от последните дни, този жест върна вярата и вярата ми, че има късмет да се оправим!Има, в случай че всички поставим старания и възпитаваме децата си в положително! ", споделя Мая Динева.

Постъпката на непознатите бе адмирирана от стотици в обществената мрежа.

Не лиспваха и голям брой позитивни мнения.

" Не сме толкоз неприятни хора българите, в случай че бъдем по единни можем и да излезем от блатото. От нас зависи. ", показва Тошко Т.

" Има в действителност доста възпитани и културни младежи! За жал обаче на фона на лошотията, която се лее такива положителни каузи остават някак си незабелязани! Браво на тези младежи и дано техния образец бъде инфектиран! ", счита пък Христо Г.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР