Жена от София събира средства, въпреки че е получила изцяло

...
Жена от София събира средства, въпреки че е получила изцяло
Коментари Харесай

Мнима нуждаеща се живее на гърба на дарители в София

Жена от София събира средства, макар че е получила напълно ремонтирана и обзаведена квартира. За злоупотребата алармираха от неправителствената организация „ Подай ръка, дружно за по-добро бъдеще ". Те открили, че младата майка от време на време написа постове с молба за помощ.
В същото време отказвала да стартира работа. Доброволци са ремонтирали напълно квартирата ѝ и са платили наема до края на годината. Дарили са домакинска техника, храна, облекла за децата ѝ. Дали са ѝ пари на ръка. Впоследствие разбрали, че въпросната жена освен, че написа постове, само че е лъгала и други представители на неправителствени организации.
"Жената беше включена в акция за хранителни артикули по Великден. На 30 април на Елеонора Мишовска бяха предоставени хранителни артикули ", описа ръководителят на сдружението "Подай ръка, дружно за по-добро бъдеще " Радостин Георгиев. По думите му при осъществената инспекция от страна на организацията дали всичко е наред с продуктите, излиза наяве, че след разразил се фамилен скандал със брачна половинка й тя, нейните две деца и стара жена, остават на улицата.
"Предприехме дейности да помогнем, откакто чухме описа и поехме разноските по настаняването й в квартира и обезпечаването на естествени условия на живот ", акцентира Георгиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР