Жена от Сливен успя да свали 80 килограма от теглото

...
Жена от Сливен успя да свали 80 килограма от теглото
Коментари Харесай

Жена от Сливен свали 80 кг за половин година

Жена от Сливен съумя да смъкна 80 кг от тежестта си за половин година. През лятото тя достигнала до умопомрачителните 300 кг. Искала да отслабне, само че нито един от " магическите " артикули, които са необятно рекламирани, не давал резултат. Пред Нова телевизия тя показа, че през предходната година се е трансформирала в пандизчия в личния си дом.

„ Трудно слизах. Слизах до асансьора, само че стъпалата не можех да ги изкачвам. Буквално от началото на 2020 година стоях единствено вкъщи”, сподели 45-годишната Динка Бъчварова.

До тогава обаче тя не обръща внимание на килограмите допълнително. Проблемите стартират през 2004 година, когато усеща тежестта на непотребното тегло, споделя водещият на „ На твоя страна “ Георги Георгиев.

Тогава Динка тежи 150-160 кг. Животът ѝ е на пауза. Спира работа като продавач в магазин за хранителни артикули, а всекидневието ѝ минава сред стените на личния ѝ дом.

„ Година и половина безусловно на никое място – даже и пред блока не бях слизала. Като към този момент април-май 2020 година завърших с придвижванията – единствено няколко метра – от спалнята до банята, това е”, споделя Динка.

В търсене на излаз попада на безчет разновидности, които пазарът за намаляване предлага, само че нищо не дава резултат.

„ Много неща съм виждала през годините. Бързо събаряне – за седмица, за месец, едни и същи са обещанията при всички”, споделя още дамата. Това продължава до предишното лято, когато стартира съвещания при ендокринолог и експерт по хранене.

„ При мен сериозният резултат е реалност – една сериозна консултация с добър ендокринолог, направихме проучвания и на база на тях се реши с какво да се храня и какви медикаменти да започна”, сподели още Динка.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР