Жена от Шумен станала жертва на частни съдебни изпълнители. Дамата

...
Жена от Шумен станала жертва на частни съдебни изпълнители. Дамата
Коментари Харесай

Жена от Шумен стана жертва на частни съдебни изпълнители

Жена от Шумен станала жертва на частни правосъдни реализатори.

Дамата изтеглила два бързи заема, които е върнала. Само че след погасяването още веднъж я потърсили, като ѝ обяснили, че парите не са стигнали до кредитора и би трябвало да ги заплати още веднъж.

Така вместо 590 лв. дамата върнала 5 000 лв. дружно със правосъдните разходи и лихвите.

Жената изтеглила парите, тъй като се нуждаела от тях за лекуване. Подписала контракт с ясното схващане, че лихвите са високи.

В един миг обаче останала без работа, само че траяла с по-малки вноски да се издължава, споделя Българска национална телевизия.

Тя разяснява по какъв начин без да знае са я дали на арбитър реализатор. Неговите пълномощия обаче в това време били прекъснати и отговорностите ѝ отиват при различен арбитър реализатор без знанието ѝ.

След като отишла при него, с цел да посочи недоразумението, осъждам изпълнителят декларирал, че пострадалата би трябвало да заплати непринудено дължимото, защото сътрудника му е злоупотребявал и не е върнал парите на кредиторите.

След известно време получила уведомление, че наново би трябвало да заплати и другия заем.

„ Потресена съм, тъй като дефакто ние нямаме никакви права в тази страна. Не можем да се борим с тези измамници, за мене те са измамници, играят си с тези колекторски компании, тези съдии реализатори, по никакъв метод не можеш да ги обориш и се защитиш “, разяснява дамата.

Дамата към този момент се тормози да не се наложи трети път да заплаща към този момент платеното, тъй като се убедила, че законът не я пази.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР