Жена от района на Отава казва, че е изложена на

...
Жена от района на Отава казва, че е изложена на
Коментари Харесай

Тя остава с бетонна плоча и $140K от джоба си след конфликт с изпълнител

Жена от региона на Отава споделя, че е изложена на риск да загуби дома си, като твърди, че спор с реализатор — в този момент е упрекнат в машинация — оставиха я близо 140 000 $ от джоба единствено за строителни разноски.

Карол Риченхалър продаде къщата си по време на пандемията, с цел да закупи дребна плантация за занимание в Beckwith Township в източно Онтарио, отчасти заради позитивното влияние върху разноските времето с коне би се отразило на психологичното здраве на щерка й.

Беше малко премеждие, продажбата на рентабилен парцел, който тя планираше да употребява като собствен пенсионен фонд, до момента в който двамата се опитваха да създадат „ Коронавирус лимонада “, тя сподели.

„ Беше златен “, сподели Риченхалер по време на изявление във фермата през януари. „ Искам да кажа, че направи тъкмо това, което търсихме. Осигури пространство [за възстановяване на нашето] психологично здраве. “

Но Риченхалър споделя, че нейният спокоен оазис отвън Отава бързо се е трансформирал в безсънен призрачен сън, потвърждавайки, че Шелби Милс, индивидът, който е наела д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР