Жена от Обединените арабски емирства (ОАЕ), която е била тежко

...
Жена от Обединените арабски емирства (ОАЕ), която е била тежко
Коментари Харесай

Жена се събуди по чудо след 27 години в кома

Жена от Обединените арабски емирства (ОАЕ), която е била тежко ранена в пътнотранспортно произшествие през 1991 година, е съумяла чудотворно да се възвърне след излизането от 27-годишна кома.

Мунира Абдула, която е била на 32 години по време на случая, е претърпяла тежка мозъчна контузия, откакто колата, в която е пътувала, се е блъснала с рейс, до момента в който е била на път към учебното заведение на сина ѝ, с цел да го вземе от там, съобщи Канал 3.

Омар Уебаир, който тогава е бил на четири години, е седял на задната седалка на транспортното средство дружно с нея, само че е останала незасегнат, защото майка му го прегърнала тъкмо преди случая. Абдула, която е била возена от шурей си, е останала съществено ранена, само че през предходната година е пристигнала в схващане в немска болница. Омар е разкрил за случая и за напредъка на майка си след години на лекуване в изявление за основания в ОАЕ вестник The National. "Никога не съм се отказвал от нея, тъй като постоянно съм имал възприятието, че един ден тя ще се разсъни ", уточни Омар пред изданието.

"Причината, заради която споделих нейната история, е да кажа на хората да не губят вяра за своите близки; не ги смятайте за мъртви, когато са в такова положение ", добави той. "Майка ми седеше с мен на задната седалка. Когато видя задаващата се злополука, тя ме прегърна, с цел да ме отбрани от удара ", посочи Омар. Той е останал незасегнат, като е имал единствено синина на главата, само че майка му в продължение на часове не е получила здравна помощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР