Жена от Ню Йорк, починала от рак на яйчниците, е

...
Жена от Ню Йорк, починала от рак на яйчниците, е
Коментари Харесай

Предсмъртното желание на пациент с рак в САЩ изтрива 16 милиона долара медицински дългове на хората

Жена от Ню Йорк, умряла от рак на яйчниците, е събрала задоволително пари, с цел да изплати милиони долари в други медицински задължения на хората.

В обява в обществените медии, която уреди да бъде оповестена след гибелта си, Кейси Макинтайър, на 38 години, помоли почитателите си да обмислят подаяние за нейната идея.

Тя сподели, че възнамерява да изплати медицинския дълг на други хора като метод да отпразнува живота си.

Тя написа в обществените медии: " в случай че четете това, аз съм умряла. "

" Обичах всеки един от вас с цялото си сърце и ви давам обещание, знаех какъв брой мощно съм обичан... с цел да чествам живота си, Уредих да изкупя медицинския дълг на други и по-късно да унищожа дълга. "

Тя добави, че е имала шанс да има достъп до висококачествени медицински грижи, до момента в който се бори с рак на яйчниците в четвърти етап и желае и други да имат същото.

Към петък вечер Макинтайър и нейното семейство са събрали над $160 000 (£128 000) за нейната акция с нестопански RIP Medical Debt. Организацията изплаща $ медицински дълг за всяко дарено пени, което значи, че акцията на Макинтайър е помогнала за изтриването на 16 милиона $ неплатени медицински сметки.

Близо 100 милиона американци се борят с медицински задължения, съгласно оценки на организацията с нестопанска цел за здравни проучвания KFF.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР