Жена от Маями беше оставена с тежко мозъчно увреждане и

...
Жена от Маями беше оставена с тежко мозъчно увреждане и
Коментари Харесай

Зъболекарски пациент с увреждане на левия мозък, след като анестезиологът, за който се твърди, че страда от „когнитивни проблеми“, й предозира фентанил: дело

Жена от Маями беше оставена с тежко мозъчно увреждане и се нуждаеше от денонощни грижи, откакто неизлечимо болен анестезиолог й даде й „ голяма доза “ фентанил по време на това, което в делото на брачна половинка й се твърди, че е „ ненужна “ стоматологична интервенция.

Мария Луго Кералес се размина на косъм от гибелта на 10 май 2022 година, когато сърцето й спря да бие и тя не можеше да диша, откакто доктор Джери Тийг й е дал несъразмерни количества медикаменти за упойка, без първо да я интубира, съгласно гражданската медицина тъжба за корист, подадена от брачна половинка на пациентката, Луис Еспана.

Луго е пътувал до денталната процедура Nunnally, Freeman and Owens в Марбъл Фолс, Тексас, с цел да се подложи на процедура за „ хипотетични „ кавитации “ и екстракция на асимптоматичен зъб, лекуван с коренов канал “, се твърди в делото.

По време на подготовката за интервенцията Луго е бил лекуван с към 400 грама фентанил - мощен опиат, употребен за мощна болежка - дружно със седативния мидазола...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР