Жена от Манчестър твърди, че е спряла да остарява“, когато

...
Жена от Манчестър твърди, че е спряла да остарява“, когато
Коментари Харесай

Тази жена е спряла да старее и вече я смятат за приятелка на сина й…

Жена от Манчестър твърди, че „ е спряла да остарява “, когато е била на 20.

43-годишната Шими Мунши и нейният 23-годишен  наследник Амин наподобяват като на една възраст, съгласно Daily Mail.

 жена-е-спряла-да-старее

Жената постоянно е изглеждала по-млада от връстниците си. И когато приятелите й почнали да остаряват, тя почнала да наподобява още по-младежки на техния декор. Мунши отбелявза, че не прави нищо особено, с цел да удължи младостта си.

 жена-вечна-младост

Тя не пие алкохол, не пуши и върви постоянно на фитнес – това е цялата загадка. В днешно време мнозина се придържат към този метод на живот, само че не всички наподобяват на Шими.

Животът й в никакъв случай не е бил елементарен. Сама е отгледала сина си, който е родила задоволително рано – на 21 години.

 млада-майка-и-син

Самата Шими не видя нищо извънредно, до момента в който приятелите й не почнали да я разискват. Те траяли да приказват за обстоятелството, че тяхната другарка е научила тайната на безконечната младост, която тя отхвърля да показа.

Спомняйки си миналите години, дамата споделя: „ Не отдавах изключително значение на обстоятелството, че не се трансформирам през годините. С течение на времето приятелите започнаха да виждат това събитие все по-често. Приятелите ми се отнасяха изключително мъчително към външния ми тип, не можеха да не завиждат ”.

 вечна-младост

Всички са извънредно обезпокоени от тайната на безконечната младост на Шими. Жената признава, че той просто не съществува. Тя в никакъв случай не е употребила услугите на пластични хирурзи и козметолози.

Шими изяснява феномена на младостта си с ген. Тази красива жена по личните й думи не обича да се върти пред огледалото и не е захласната от козметиката.

 майка-и-син

Британката непрестанно е бъркана, че е на възрастта на сина си Амин. Веднъж, когато тя отишла на родителска среща, учителката споделила, че би предпочела да види майка му, а не сестра му.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР