Жена от Лонг Айлънд, която уби ченге от нюйоркската полиция

...
Жена от Лонг Айлънд, която уби ченге от нюйоркската полиция
Коментари Харесай

Шофьор против ченгета, който уби полицай от нюйоркската полиция в пияно блъскане и бягство, осъден след пледоарията на вдовицата в съда

Жена от Лонг Айлънд, която умъртви ченге от нюйоркската полиция в пиянско боричкане и бягство на автострадата в Лонг Айлънд, беше получи присъда от 20 години затвор за непредумишлено ликвидиране в сряда - след сърцераздирателна и сълзлива молба за правдивост от вдовицата на героя-офицер.

Ирен Цакос сподели в правосъдна зала в Куинс, цялостна с New York’s Finest, че безсмислената гибел през 2021 година на нейния брачен партньор служител на реда Анастасиос Цакос от пияна шофьорка Джесика Бове е оставила фамилията й унищожено.

„ Докато Джесика Буве изтрезняваше в полицейски сектор тази заран, светът ни се сриваше “, изхлипа тя. „ Заради отвратителните дейности на един човек нашето семейство беше наказано на загуба за цялостен живот.

„ Децата ми не схващат постоянството на гибелта “, добави Ирен Цакос. „ Те се опитваха да измислят способи да го върнат по някакъв метод. Синът ни искаше да му взема огромно хвърчило, с цел да може да го лети високо в небето, с цел да може татко му да го хване и да го върне назад. Той п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР