Жена от Кнежа е в неизвестност вече повече от седмица.

...
Жена от Кнежа е в неизвестност вече повече от седмица.
Коментари Харесай

Помагайте! Издирват 52-годишна жена от Кнежа /снимка/

Жена от Кнежа е в неопределеност към този момент повече от седмица. Майка й и сестра й вършат всичко допустимо да я намерят, само че от нея досега няма никаква диря.
52-годишната Илиана Христова не е взела даже персоналната си карта. Според околните й, няма и пари у себе си, предава NOVA.
„ Дойде във вторник на обяд, беше спокойна. Нямаше никакви признаци да се е случило нещо неприятно. Следобед си потегли и от този момент нищо не знам. Внукът ми сподели, че тя се е прибрала и се е скарала с мъжа й и той е споделил да връща при мен. Дъщеря ми е излязла, само че не е идвала при мен. От тогава я няма”, описа Радка Ангелова, майка на изчезналата жена.
„ Аз знам, че сестра ми и брачният партньор й имаха кавги непрекъснато. Стигало се и до побой. В сряда следобяд племенника ми се обади и я търсеше при мен. Попитах го какво е станало и той сподели, че майка му я няма от вторник вечерта. Зетят ми изясни, че е имало скандал, тя го е блъснала с самун, а той й е блъснал пестник и е излязла”, сподели Детелина Венциславова, сестра на изчезналата.
Съпругът на дамата отхвърли да застане пред камера и изясни, че чака полицията да си свърши работата.
„ Провеждаме редица издирвателни мероприятия. Проверени са голям брой адреси. Към момента няма следа”, сподели контрольор Калин Добрев, шеф на Районно управление-Кнежа към ОД на МВР-Плевен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР