Жена от Китай реши да завещае цялото си състояние на

...
Жена от Китай реши да завещае цялото си състояние на
Коментари Харесай

Китайка завеща наследството си на своите домашни любимци вместо на децата си

Жена от Китай реши да завещае цялото си положение на своите домашни любимци, написа South China Morning Post.


Лиу от Шанхай завеща 20 милиона юана на своите домашни любимци вместо на децата.

В сходство с първото наследство, което тя сформира преди няколко години, парите и имуществото трябваше да отидат при синовете и дъщерите й. Децата обаче рядко посещавали майка си и не се грижили за нея, когато се разболяла, по тази причина дамата трансформирала решението си. Според Лиу единствено нейните кучета и котки са били с нея в сложния миг. В новото си наследство дамата направи собствен правоприемник ветеринарната клиника, на която повери грижите за домашните си любимци. Тя искаше да остави всичко непосредствено на животните, само че това законово е невероятно.

В същото време специалисти от Центъра за регистрация на завети посъветваха Лиу да наеме лице, на което има доверие, като инспектор на клиниката, тъй че той да следи потреблението на средствата по предопределение.

По-рано беше обявено, че съд в Китай призна за законна волята на мъж, който остави цялото си имущество на грижлив търговец на плодове. Завещанието е оспорено от сестрите на пенсионера, които живеели в къщата с него. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР