Жена от Кънектикът съди JetBlue за 1,5 милиона долара, след

...
Жена от Кънектикът съди JetBlue за 1,5 милиона долара, след
Коментари Харесай

Пътник на JetBlue съди авиокомпания за 1,5 милиона долара, след като се твърди, че е била изгорена от горещ чай

Жена от Кънектикът съди JetBlue за 1,5 милиона $, откакто се твърди, че е претърпяла тежки изгаряния от парещ чай, който твърди, че е бил разлят върху гърдите и скута й по време на турбулентен полет. 

На 15 май Тахяна Луис пътувала с 5-годишната си щерка с полет на JetBlue от Орландо, Флорида, до Хартфорд, Кънектикът, когато стюардесите почнали да сервират питиета по време на турбуленция, съгласно към делото, заведено през юни. В костюма си Луис твърди, че пасажер, седнал на реда пред нея, е изискал чаша парещ чай, наличието на който се е разляло върху Луис, до момента в който е бил сервиран от стюардесата, което е довело до тежки изгаряния. 

Луис съди основания в Ню Йорк транспортьор за немарливост с аргумента, че летателният личен състав на JetBlue е сервирал вода за чай и други питиета при безразсъдно гореща температура, която е отвън стандартите за обслужване на храни. Персоналът на полета също по този начин не е съумял да окаже вярно първа помощ на Луис след случая, съгласно съдебнот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР