Жена от Калифорния, която е изпаднала в психоза, подхранвана от

...
Жена от Калифорния, която е изпаднала в психоза, подхранвана от
Коментари Харесай

Жена от Калифорния, която се е надрусала и е намушкала гаджето си 108 пъти, няма да влезе в затвора, постановява съдията

Жена от Калифорния, която е изпаднала в неуравновесеност, подхранвана от гърне, откакто се е надрусала и е намушкала гаджето си 108 пъти, преди да пререже врата си, до момента в който полицията се опитваше да я спре, няма да излежава никакво време в пандиза, постанови арбитър., отговорна през декември за непредумишлено ликвидиране, откакто намушка приятеля си Чад О'Мелиа 108 пъти, до момента в който беше напушена с канабис.

Намушкването е осъществено през нощта сред 27 и 28 май през 2018 година в жилището на О'Мелия в Таузънд Оукс, съгласно прокурорите.

Брин Спейчър реагира защото журито я намира за отговорна за непредумишлено ликвидиране в петък, 1 декември 2023 година, за убийството с канабис през 2018 година на Чад О'Мелия. Съдебните заседатели се съвещаваха по-малко от ден, преди да върнат присъдата си следобяд. (Антъни Пласенсия/The Star/USA Today Network)

„ И двамата получиха няколко удара от бонг, претрупан с марихуана “, окръжният прокурор на окръг Вентура Офисът се споделя в изявлени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР