Жена от жилищен блок в Асеновград е била нападната от

...
Жена от жилищен блок в Асеновград е била нападната от
Коментари Харесай

Агресивен питбул разкъса крака на жена в жилищен блок

Жена от жилищен блок в Асеновград е била нападната от нападателен питбул, който е нахапал грубо крайници ѝ. "Стопаните не направиха безусловно нищо, дори си мисля, че все едно беше направено преднамерено.
Още същата вечер писах тъжба до полицията, само че оттова ми обявиха, че могат само да създадат инспекция по случая и да глобят стопанина на кучето. А аз влязох в болница, където ми бе осъществена интервенция под анестезия, тъй като имаше риск раната да се инфектира навътре'', описа пред камерата на bTV пострадалата жена.
Тя добави, че неведнъж кучето е изкарвано на открито без намордник и преди време то е нападнало и различен човек.
"Стопаните нищо не направиха, с цел да предотвратят това нещо. Даже по-скоро сякаш преднамерено беше пуснато кучето. С извинението, че той не е видял, че има човек на терасата. Той употребява обща част от тераса, която всеки от нас би трябвало да има достъп до нея. Ние от години не можем да припарим горе, тъй като кучето се отглежда там”, споделя потърпевшата Елена Кръстева. Тя е към момента с отворена рана. Наложило се поради случая да лежи в болница.
Собственикът на кучето има своя версия за последния случай. По думите му на терасата не върви никой. Елена продължава да се опасява, тъй като се оказва, че няма кой да отбрани нея и околните й. Хората в кооперацията събират подписка за изселване на питбула.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР