Жена от град Кочериново е с тежки изгаряния и реална

...
Жена от град Кочериново е с тежки изгаряния и реална
Коментари Харесай

Жена се самозапали в Кочериново

Жена от град Кочериново е с тежки изгаряния и действителна заплаха за живота, след като се заляла с бензин и се запалила.

41-годишната жена пламнала пред очите на съседи в региона на стадиона в Кочериново. На помощ се притекли намиращите се наоколо хора, след минути пристигнал и екип на пожарната работа.

Пристигналата кола за спешна помощ от Спешна помощ в прилежащия град Рила я транспортирала до незабавното поделение в регионалната болница в Благоевград.

Според лекарите степента на изгаряне на части от тялото ѝ е 70%. Повече информация даде хирургът доктор Нешев, представен от БНР: "Тежко изгаряне - и на крайниците, и на разположение, и на шията. Тежко! В момента се реанимира! Прави се първична обработка и по-късно към този момент, вероятно, ще създадем връзка с "Пирогов ", с клиниката по изгаряния. Ще я транспортираме с наш екип. Има действителна заплаха за живота ѝ. Тя е докарана от Спешна помощ - Рила. Информацията е доста нищожна. Най-вероятно опит за самоубийство, само че да не бързаме да приказваме ".

Към момента не са известни аргументите, довели до решението дамата да се самозапали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР