Жена от Гилбърт, щата Аризона, е арестувана за предполагаемото убийство

...
Жена от Гилбърт, щата Аризона, е арестувана за предполагаемото убийство
Коментари Харесай

Българка уби мъжа си в САЩ и го скри в найлон под леглото

Жена от Гилбърт, щата Аризона, е задържана за хипотетичното ликвидиране на брачна половинка си , чието тяло е открито в дома им ден преди Деня на благодарността, оповестяват международни медии.

Полицията в Гилбърт споделя, че към 16:00 ч. на 22 ноември, чиновници били изпратени по сигнал за оглед в жилище. Когато пристигнали, вътре намерили мъртъв мъж, разпознат по-късно като 49-годишния Стефан Колев. Тялото на мъжа било открито увито в найлон и прикрито под леглото. По него имало огнестрелни рани и пронизване в слабините. 

За убийството е упрекната 51-годишната брачна половинка на мъжа - Иванка Колева . Тя се е обадила на фамилен другар дни по-рано, с цел да каже, че брачният партньор й е „ напуснал фамилията им “ и че има потребност от помощ, с цел да се грижи за децата си. 
The Gilbert Police Department said 51-year-old Ivanka Koleva is facing a second-degree murder charge after her husband's body was found in their home earlier this month.
— 12 News (@12News) Детективите са разкрили револвер в колата на Колева . Тя е била задържана в понеделник в болница в Съединени американски щати по обвинявания в ликвидиране от втора степен. Определена ѝ е парична гаранция от 1 милион $.
The day before Thanksgiving - a disturbing discovery in Gilbert, AZ.

Stefan Kolev was found dead, wrapped in plastic, and hidden underneath the bed - now reportedly at the hands of his own wife, Ivanka Koleva.

Now, there are new details revealed about his disappearance, their…
— Briana Whitney (@BrianaWhitney)

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР