Жена от германско-иракски произход е убила своя двойница, която е

...
Жена от германско-иракски произход е убила своя двойница, която е
Коментари Харесай

Германка от иракски произход уби двойницата си, за да симулира собствената си смърт

Жена от германско-иракски генезис е умъртвила своя двойница, която е намерила в обществените мрежи, с цел да инсценира личната си гибел, заяви полицията, защото се появяват нови детайлности за странния случай, който за първи път излезе нескрито предходната година, написа немската преса.

Тялото на 23-годишната жертва е открито в кола през август в баварския град Инголщат с голям брой прободни рани.

Първоначално полицията съобщи, че съгласно нея жертвата е притежател на автомобила, само че на идващия ден я разпознава като друга жена, която поразително приличала на нея.

По съмнение в непредумишлено ликвидиране са задържани 23-годишната обвинена от немско-иракски генезис, както и 23-годишен мъж от Косово.

Сега полицията работи по версията, че двойката е умъртвила жертвата, откакто я е проследила в интернет, тъй като доста е приличала на задържаната.

" Разследващите в този момент считат, че обвинената жена е желала да се скрие от фамилията си и да инсценира гибелта си ", се споделя в изказването на полицията.

Тя се е свързала с няколко дами, които са приличали на нея, посредством обществените мрежи и се е пробвала да ги примами да се срещнат с нея, като ги е примамила с " подправени обещания ", съобщи още полицията.

Намерила е жертвата при започване на август и се уговорила да се срещне с нея на 16 август.

Германката с иракски генезис и косовският мъж отишли до дома на жертвата в Хайлброн, покрай Щутгарт, с цел да я вземат. Твърди се, че на връщане към Инголщат двамата я измъкнали от автомобила в гориста околност и я умъртвили, като ѝ нанесли " огромен брой " рани с нож. След това обвинените траяли към Инголщат, където вечерта тялото било открито да лежи в колата.

Според " Зюддойче Цайтунг " обвинената е козметичка, която примамила жертвата посредством Instagram, като ѝ предложила услуги.

И двете дами са имали " дълга кафява коса, мургава кожа и са употребявали доста грим ", написа вестникът.
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР