Жена от Флорида, която преди 69 години е била излъгана,

...
Жена от Флорида, която преди 69 години е била излъгана,
Коментари Харесай

Съдба: Майка се събра с дъщеря си, 69 години след като е обявена за мъртва при раждането си

Жена от Флорида, която преди 69 години е била излъгана, че бебето ѝ е умряло при раждането, се срещна за първи път с щерка си. През 1949 година 18-годишната Женевиев Пъринтън родила момиченце в болница в Индиана, само че лекарите ѝ споделили, че то е умряло.

" Казах им, че желая да видя бебето. Те ми споделиха, че е умряла “, описа към този момент 88-годишната Пъринтън в изявление за " Фокс 13 “, представен от " Блиц ". 69 години по-късно, обаче, в навечерието на Коледа, майка и щерка се събрали за пръв път в извънредно прочувствена среща с доста сълзи и обятия.

" Цял живот желая това. Помня, че бях на 5, когато желаех да открия същинската си майка “, показа момичето на Пъринтън, което през днешния ден е 69-годишна жена на име Кони Мултруп. Тя дохвърчала от вкъщи си във Върмонт, с цел да се срещне с майка си.

Кони прекарала дълги години в търсене на същинската си майка, а пробивът пристигнал, когато разкрила, че има първи братовчед, чиято вуйна споделя Женевиев Пъринтън.

" Бях млада неомъжена майка и те ми споделиха, че бебето ми е умряло при раждането “, описа старата жена. Тя не получила смъртен акт и в никакъв случай повече не станала майка. Миналата година дъщерята на Кони Мултруп си купила комплект за проучване на ДНК.

" Никога не съм виждала биологичния си татко и до момента в който растях бяхме единствено аз и майка ми. Спомням си по какъв начин майка ми се опитваше да откри биологичната си майка и беше мъчно да виждам през какво минава “, споделя Бони, дъщерята на Кони.

Комплекта за ДНК теста Бони подарила на майка си за предходната Коледа – най-хубавият коледен подарък съгласно Кони. Тя взела от братовчед си информацията за майка си и ѝ изпратила картичка с адреса и телефона си. На 8 септември Мултруп получила телефонно позвъняване, което трансформирало живота ѝ. Обаждала е биологичната ѝ майка Женевиев Пъринтън. " Тя сподели: " Къде си родена? Коя година? Мисля, че може да съм майка ти “, споделя Кони. След няколко телефонни позвънявания двете решили, че е време да се срещнат за пръв път.

" Не си мъртва “, споделила майката. " Не съм “, дала отговор дъщерята до момента в който се прегръщали през сълзи. Женевиев Пъринтън споделя, че по това време практиката да се лишават бебета на неомъжените дами била честа. Кони била отведена в подслон, а по-късно осиновена от семейство от Калифорния. Осиновителката ѝ, обаче, умряла, когато тя била на 5. Бащата се оженил наново, само че втората жена я тормозела. Затова тогава у нея се породило желанието да открие същинската си майка.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР