Жена от Флорида беше арестувана, след като направила 12 512

...
Жена от Флорида беше арестувана, след като направила 12 512
Коментари Харесай

Жена ругае полицията на 911: Обадила им се над 12 хиляди пъти тази година

Жена от Флорида беше задържана, откакто направила 12 512 телефонни позвънявания до полицейски сектори тази година.

51-годишната Карла Джеферсън „ тормози, омаловажава, ругае, спори с “ всеки, който приема непрестанните й позвънявания до неспешните линии на полицейското ръководство в Сейнт Питърсбърг и офиса на шерифа на окръг Пинелас, написа в правосъдните документи.

Обажданията й съставляват 10% от входящия телефонен трафик към департамента тази година.

Миналия месец Джеферсън се обадила в сектора 512 пъти за интервал от 24 часа. Обажданията са разказани в клетвената декларация като “вулгарни, заплашителни или неприлични”.

Всяко входящо позвъняване към информационния център на полицейското ръководство се приема. Операторите дават отговор на незабавни случаи и стотици молби за помощ всеки ден.

„ Те приказват с хора, които са изплашени, които са в най-лошия ден от живота си и имат потребност от полиция “, сподели представителят Йоланда Фернандес. „ И на всичко от горната страна те би трябвало да се оправят с някой, който просто звъни, с цел да ги тормози.”

Длъжностни лица оповестяват, че позвъняванията на Джеферсън са задържали линиите за в действителност търсещи помощ.

„ Тя не се обажда, с цел да изиска полицейски услуги. Тя се обажда, с цел да тормози, да ругае и просто да унижава обаждащите се “, сподели Фернандес. „ Сега сме в обстановка, в която нейните позвънявания пречат на способността ни да отговаряме на постоянни поданици, които се нуждаят от полицейска реакция. “

Джеферсън е била задържана и освободена под гаранция за същото нарушаване и преди два месеца. Преди това тя е получила уведомление, което я осведоми, че дейностите й ще доведат до правосъдно гонене. Тогава тя извикала полицията да пристигна да я арестува, след което не ги пуснала в дома си.

Обвиненията против нея включват три закононарушения за корист със системата 911 и за осъществяване телефонен тормоз.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР