„Опустошителна загуба за всички.“ Главният заместник-следовател на окръг Център загина при катастрофа

...
Жена от Филипсбърг загина в събота, когато беше блъсната от
Коментари Харесай

Жена от Филипсбърг загина в събота, когато беше блъсната от шофьор, докато се опитваше да пресече главна магистрала в окръг Блеър, щатска полиция в Холидейсбърг пише в доклад за катастрофа.

Джудит Д. Плесконко, 69, е убита около 14:00 часа. Събота, докато се опитвала да пресече северните платна на междущатска магистрала 99, пише полицията. Тя е работила като главен заместник-следовател на окръг Сентър и е действала като президент на борда на директорите на EMS на Moshannon Valley.

Тя беше запомнена в множество публикации в социалните медии в събота вечер като информирана, търпелива, състрадателна, радостна и грижовна . Други я помнеха като приятел и ментор.

„Това е опустошителна загуба за всички, които познаваха Джуди“, написа EMS на Мошанън Вали във Facebook. „Моля, дръжте семейството и приятелите й в мислите и молитвите си в този труден момент. Почивай в мир, Джуди, ще липсваш.“

Centre County 911 описа Pleskonko в публикация във Facebook като вдъхновяващ лидер за първите респонденти в окръга, медицински специалисти и „семейства, на които тя помагаше в най-лошите им времена. ”

Бившият колега на Плесконко Домер Смелцер, който сега работи като заместник-директор на службите за спешна помощ в окръг Център, написа, че „сърцето го боли, откакто получих първото телефонно обаждане.”

“ Завинаги ще имам дупка в сърцето си. Вие наистина оставихте трайно впечатление у мен, както и към останалите „ваши момчета“, написа Смелцер. „Благодаря ви, че сте добра, любяща душа. Вашето присъствие на тази земя много ще липсва.“

Плесконко е участвал в катастрофа в южните платна на I-99 в град Антис, пише полицията. Нейното превозно средство пресече в северните ленти чрез аварийно пресичане, пише полицията.

Плесконко излезе от своя Nissan Juke от 2016 г. и се опита да се върне в южните ленти, пише полицията. Тя не е видяла насрещно движение в северната лента и е била блъсната от шофьор в дясната лента, пише полицията.

Тя почина на място. Полицията нито описа марката и модела на превозното средство, което е блъснало Плесконко, нито дали някой друг е бил ранен.

Съобщение, оставено на следователя от окръг Център Скот Сайърс, не беше върнато веднага.

Други, които спомни си Pleskonko в социалните медии в събота, включваше погребалния дом на Стивън Р. Неф, Logan Fire Co., Pine Glen Fire Co., комисаря на окръг Център Марк Хигинс и шерифа на окръга Брайън Сампсел.

„Джуди беше абсолютно невероятен човек. Тя беше колега, приятел, ментор и почти всичко, за което се сетите. Тя имаше характер, който можеше да накара всеки да се смее на глас. Тя винаги беше толкова изпълнена с живот и готова за всяко приключение, поставено пред нея“, написа във Facebook Агенцията за управление на извънредни ситуации на окръг Център. „Ние в офиса на EMA ще пропуснем нейните ежедневни посещения или телефонни обаждания. Винаги имаше история за разказване, когато идваше на гости. Джуди, ще оставиш дупка в службите за спешна помощ на окръга толкова, колкото и в службата на съдебния лекар. Ще ни липсваш без думи.“

Това съдържание не е достъпно поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите. Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР