Жена от Благоевград е видяла момченце, което поразително прилича на

...
Жена от Благоевград е видяла момченце, което поразително прилича на
Коментари Харесай

Нова версия: Сашко отвлечен от жена с обица на носа?

Жена от Благоевград е видяла момченце, което поразително наподобява на изчезналия Сашко от Перник. Детето е било придружавано от жена. Това разясняват търсещите в канала на доброволците, които интензивно търсят 12-годишното дете към този момент четвърти ден. Припомняме, че аутиста изчезна в петък малко преди 16 часа.

Жената и детето, което наподобява на Сашко, са били видяни през вчерашния ден към 16 часа в региона на „ Даме Груев “, твърди Кристиана Андреева в своя обява в обществената мрежа. Детето изглеждало умерено, което значи, че най-вероятно познава дамата. Очевидка е пробвала да наблюдава дамата и детето, само че те са бързали. Жената е била с обеца на носа, а детето е било с яке на зелени ленти. Придружителката е подшушнала нещо на детето и са избягали.



Подаден е към този момент сигнал на 112.

Доброволците разясняват дали не става въпрос за майката на момченцето и настояват, че в случай че някой е с детето, то сигурно е било преоблечено. Предстои да се обясни дали видяното през вчерашния ден дете е Сашко, или благоевградчанката се е припознала. От Министерство на вътрешните работи оповестиха пред Lupa.bg, че до този миг са постъпили над 100 сигнала по отношение на изгубването на хлапето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР