Жена от България, която иска да има най-големите устни в

...
Жена от България, която иска да има най-големите устни в
Коментари Харесай

Daily Star: Българката с най-големите джуки в света ще прави още две операции до края на 2019 г.! СНИМКИ

Жена от България, която желае да има най-големите устни в света, показа фотоси на които са още по-големи отпреди, написа Daily Star. Андреа Иванова от България съобщи, че желае да има най-големите устни в света и няма да стопира да се пробва да реализира стремежи си тип.



На 22-годишната Барби са й правили общо 17 инжекции в устните, като е имала две през последните три месеца, които костват приблизително 134 паунда на лекуване.

И в този момент тя възнамерява да направи най-малко още една или две още до края на тази година.

Студентката почнала трансформацията си предходната година и споделя, че се усеща по-щастлива с по-големи устни - само че упорства, че към момента има конкуренция.

По-рано, фенката на Барби беше представена да споделя: „ Харесвам устните си в този момент повече от преди. Чувствам се доста добре и доста щастлива с новите си устни, тъй като съгласно мен с по-големи устни наподобявам по-хубава.



"Посетих съвсем всички клиники за естетични процедури в София [българската столица] и си сложих съвсем всички типове филъри за устни. "

"Не съм броила парите за тези процедури. Не знам тъкмо какъв брой пари съм похарчила за устните си. "
Андреа има своя лична страница в Instagram, с общо 15 000 почитатели, където разгласява селфита на огромните си устни.

Въпреки рецензиите в интернет, фенката на пластичната хирургия упорства, че обича външния си тип и не се интересува от мнението на хората.



Тя прибавя: „ Получавам хиляди известия и похвали за устните и облеклото си, както и на моята визия и жанр всеки ден от хора по целия свят. “
Андреа продължава: „ Имам и позитивни, и негативни мнения, само че дамите пишат множеството от негативните мнения.

„ Има хора, които ме харесват с по-големи устни и има хора, които ме харесват с по-малки устни, само че за мен това няма значение, тъй като за мен е значимо на мен по какъв начин ми харесва.

"Аз съм необятно скроена и считам, че хората би трябвало да бъдат свободни да избират, кое за тях е огромно, по-голямо или прекомерно огромно. За мен няма граници. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР