Жена от Австралия, преспала дотук с най-малко 300 души (мъже

...
Жена от Австралия, преспала дотук с най-малко 300 души (мъже
Коментари Харесай

Жена, преспала с над 300 души: Необвързана съм, защото никой не отговаря на критериите ми /снимки/

Жена от Австралия, преспала дотук с минимум 300 души (мъже и жени), обясни за какво към момента си няма сериозен другар.
По думите ѝ това се дължи, тъй като никой мъж към този момент не извършва критериите ѝ.
26-годишната Ани Найт признава, че сексът я кара „ да се усеща добре “ и е подготвена „ да опита от всичко “ в това отношение.
Заради отворения си полов живот, тя признава, че е имало моменти, в които е преспивала с до пет души в един ден, които най-често ги намирала в приложенията за срещи, написа вестник „ Мирър “.
Разкрива още, че през 2023 година си е била сложила за цел да излезе на 52 срещи както с мъже, по този начин и с дами, с цел да ревизира „ до каква степен може да ѝ стигнат опциите “. Наскоро обаче оповестила, че към този момент се усеща изтощена, че не намира верния човек за себе си.
Самата тя заяви, че има тъкмо седем условия към мъжа до себе си: той би трябвало да бъде предан, благ, занимателен, да споделя сходни ползи с нея, да може да беседва на разнообразни тематики, да излъчва убеденост и да не е непрекъснато „ лепнат “ за нея, т.е. да зачита персоналното ѝ пространство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР