Жена от Аризона, САЩ е обвинена, че в продължение на

...
Жена от Аризона, САЩ е обвинена, че в продължение на
Коментари Харесай

Жена слага белина в кафето на мъжа си месеци наред, обвиниха я в опит за убийство

Жена от Аризона, Съединени американски щати е упрекната, че в продължение на месеци е добавяла токсични субстанции в кафето на брачна половинка си, с който са в бракоразвод, за да го убие.

Пострадалият брачен партньор, който преди този момент е бил част от военновъздушните сили на Съединени американски щати, показал на полицията видео доказателство, показващо по какъв начин Мелъди Джонсън поставя белината в машината му за кафе.

Още през март 2023 година брачният партньор е почувствал, че кафето му има противен усет. Въпреки че те били в развой на бракоразвод, да живеели дружно с децата си.

Забелязвайки смяната във усета на кафето, мъжът стартира да прави проби на водата от чешмата, която се оказва в нормите. Обаче след проучване с тестер на кафе машината, знакът посочил " нараснало равнище на хлор ".

През май 2023 година той конфигурира скрита камера в дома си, която снима Мелъди Джонсън да прибавя " нещо в каната на кафе ". Той незабавно алармирал в полицията, само че заради липса на повече изясненост по добавената субстанция, казусът не е бил прегледан съществено.

След събирането на няколко видеоклипа, които поддържат изказванията на брачна половинка, той още веднъж се обърна към полицията. Резултатът не просрочен - арест на Мелъди Джонсън за опит за ликвидиране.

Също по този начин, е издадена заповед за претършуване на дома, където е открит контейнерът на кафе машината, съдържащ токсични субстанции.

Източник: blitz.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР