Жена от американския щат Орегон е арестувана за това, че

...
Жена от американския щат Орегон е арестувана за това, че
Коментари Харесай

Шокиращо: Арестуваха майка, понеже правила секс с момче от училището на дъщеря й СНИМКИ

Жена от американския щат Орегон е задържана за това, че е правила секс с 14-годишно момче, което е посещавало същото учебно заведение като щерка й, оповестява "Дейли Мейл ". Според информацията двамата са се срещнали в интернет.

Рита Лийн Мелвин, на 36 години, е упрекната в примамване на малолетен, полово принуждение, содомия, обезчестяване и други

Тя e задържана в дома си в Ридъл в четвъртък, 5 декември, откакто правила секс с момчето на задната седалка на колата си една седмица по-рано, а преди този момент го примамила в машината.



Мелвин е упрекната и в това, че е изпращала полови известия на 14-годишния младеж и му изпращала голи фотоси и видеоклипове в Snapchat.


Мястото, където е сбъднат половият акт

Според информацията от полицията, тя се е пробвала още веднъж да се срещне с момчето след случилото се в колата, само че той се оправдал, че не се усеща добре. Впоследствие майката на момчето схванала всичко и съобщила за Мелвин в полицията.



36-годишната жена е признала, че е изпращала секс известия на момчето, само че твърди, че го е считала за „ 17 или 18-годишен “. Тя е признала и за откровените фотографии и видеоклипове, само че отхвърля да е правила секс с младежа.

Рита Лийн Мелвин също по този начин е признала, че е пращала секс известия и на други "млади момчета " без да навлиза в детайлности.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР