Жена от Аляска, която уби най-добрата си приятелка“, след като

...
Жена от Аляска, която уби най-добрата си приятелка“, след като
Коментари Харесай

Жена от Аляска, която уби „най-добрата си приятелка“, след като й бяха обещани 9 милиона долара в схема за сом, получава 99 години

Жена от Аляска, която умъртви „ най-хубавата си другарка “, откакто беше уловена – когато човек основава подправена онлайн идентичност, с цел да има връзка с и/или машинация с различен - от мъж, който й е предложил 9 милиона $ за осъществяване на ликвидиране, беше наказан в понеделник на 99 години затвор. гибелта на Синтия Хофман, сподели Департаментът по право на Аляска.

„ Тя екзекутира Синтия Хофман в скрит план за наемно ликвидиране. Тя заговорничи с доста други лица в и отвън Аляска, в това число малолетни, вечно променяйки живота на всеки. Тя може и да не е натиснала спусъка, само че това в никакъв случай нямаше да се случи, в случай че не беше Денали Бремър ", сподели прокурорът Патрик Маккей младши.

Хофман Тялото е намерено на река Еклутна в Чугиак на 2 юни 2019 година Тя е простреляна и убита и по-късно открита завързана с тиксо. Бремър направил убийството, откакто се срещнал с мъж онлайн, който се казвал „ Тайлър “, споделиха управляващите.

Мъжът обаче излъгал Бремър, представяйки се за милионер от Канзас, и пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР