Жена, оставила на сервитьорка 5 000 бакшиш, се оказва, че

...
Жена, оставила на сервитьорка 5 000 бакшиш, се оказва, че
Коментари Харесай

Американка се вбеси на гаджето си и остави 5 000 долара бакшиш от кредитната му карта

Жена, оставила на сервитьорка 5 000 бакшиш, се оказва, че в действителност не е толкоз великодушна, колкото наподобява.

Огромният бакшиш явно е бил част от проекта на дамата да се върне при приятеля си, на който тя наподобява е била доста ядосана. Както оповестява Фокс Нюз, тя е употребила кредитната карта на приятеля си, с цел да остави бакшиш без негово познание.

Серина Улф е задържана и упрекната в огромна кражба. Тя е оставила бакшиша в "Clear Sky Café “ в Клиъруотър, Флорида. За страдание, след случилото се, на сервитьорката най-вероятно няма да бъде разрешено да резервира парите.

Улф е била ядосана, че приятелят й не й разрешил да употребява кредитната му карта, с цел да си купи билет за аероплан, с който да се прибере в Ню Йорк. Първоначално той е блокирал картата, намираща се в нея, само че незабавно щом я е отблокирал, гаджето му е направило пъкления си проект с бакшиша, влизайки във всички вести.

Според известията, сервитьорката неотдавна се била разделила с кучето си и явно е била много смутена от това. Но когато видяла бакшиша от 5 000 $, оставен на сметка от 60 $, това внезапно оправило настроението й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР