Жена остави спътниците си без думи, след като влезе на

...
Жена остави спътниците си без думи, след като влезе на
Коментари Харесай

Блондинка се появи почти гола на летище

Жена остави спътниците си без думи, откакто влезе на летище в Съединени американски щати единствено по бански и дамска чанта, написа pochivka.blitz.bg.

Странната преживелица беше споделена в известен акаунт в Инстаграм. Човекът, пуснал видеото, написа шеговито: „ Когато имаш плажно празненство следобяд и полет на Spirit Airlines за улавяне в 4 ч. следобяд “.

Във видеоклипа се вижда руса жена, която носи единствено бански от две елементи и ръчна чанта на прочут дизайнер, както и черна раница. Тя умерено дава билета си за инспекция и минава около лентата за багаж на летището.

„ Поне носи маска “, се споделя в поста в обществената мрежа.

Докато останалите пасажери за полета не наподобяват обезпокоени от типа ѝ, коментиращите останаха шокирани от гледката, написа „ Дейли Стар “.

„ Гадост. Какво по дяволите... “, написа един от тях.

„ Ако тя се качи на самолета по този начин, ще намрази живота си, тъй като в самолета е доста по-студено, в сравнение с летището “, разяснява втори. Друг път допусна, че ѝ е било отказано да се качи в самолета.

Някои хора се пошегуваха, че русокоската ще мине инспекцията бързо поради облеклото си: „ Сканирането на летищната защита ще бъде бързо, няма какво да скрие “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР