Жена остана с неприятни изгаряния, след като използва бутилка с

...
Жена остана с неприятни изгаряния, след като използва бутилка с
Коментари Харесай

Жена остана с ужасяващо изгаряне от бутилка с гореща вода, след като отказа да плати отоплението

Жена остана с неприятни изгаряния, откакто употребява бутилка с гореща вода в опит да спести пари от сметки за отопление.

Както доста британци, които се пробват да спестят от растящите сметки за сила, Ема Джоунс се обърна към гумената бутилка и електрическото одеяло, с цел да издържи през зимните месеци. Но 30-годишната жена беше ужасена да открие изгаряне в стомаха си, което се образува в продължение на няколко часа, до момента в който държеше предмета върху корема си.

Ема, родом от Шотландия, само че живееща в Лондон, не се е обърнала отоплението е включено от ноември предходната година, след приемане на сметка от £127 за едноседмично прилагане. Тя употребява бутилки за гореща вода от дребна, с цел да се стопли, и сподели, че не е знаела, че не би трябвало да ги употребявате с вряща вода напряко от чайника.

„ Изгарянето в действителност се е случило последователно ", сподели тя на NeedToKnow. " Седях на бюрото си с бутилката до корема ми с часове. Бях заплеснат от работата си, тъй че не забелязах какъв брой горещо бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР