Жена остана потресена, след като й бяха таксувани колосалните 25

...
Жена остана потресена, след като й бяха таксувани колосалните 25
Коментари Харесай

Жена объркана от таксата на ресторанта от 20 паунда за разрязване на торта за рожден ден, която донесоха

Жена остана потресена, откакто й бяха таксувани колосалните 25 $ (20 паунда), откакто сервитьорка разряза тортата за рожден ден, която тя донесе в ресторанта. Потребителката на TikTok Джиджи, която е известна като @vivala_blondiiie онлайн, показа по какъв начин е чествала рождения ден на другар - и направи домашна торта за специфичния мотив.

Тя занесе тортата в ресторанта, с цел да изненада приятелката си - и когато я попитаха дали желаят да я нарежат и да им я върнат, тя учтиво сподели „ Да “. Въпреки това, едвам когато прегледа разписката си - която възлизаше на общо $126,98 (£103,33) - тя разбра, че са й били таксувани $25 (£20) за разрязването на тортата.

Тя сподели в TikTok: „ Когато сървърът ни попита дали желаеме тортата, която донесохме, да бъде нарязана, мислейки, че прави нещо хубаво за нас... само че беше 25 $. Не знаех, че това е нещо? “ Докато някои консуматори споделиха шока си от тази „ възмутителна “ такса, други настояват, че това е обикновено за заведенията за хранене и й подсети...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР