Жена осъди Макдоналдс за над £30 000, след като беше

...
Жена осъди Макдоналдс за над £30 000, след като беше
Коментари Харесай

Жена „остана с изгаряния първа степен“, след като разля чай на Макдоналдс и се нуждаеше от лазерно лечение на белези

Жена осъди Макдоналдс за над £30 000, откакто беше оставена с изгаряния първа степен на крайници си от разлят чай, който тя твърди, че е паднала от чашата й, откакто чиновник на McDonald's не е съумял да закрепи капака.

Жената от Вилдесхаузен, Долна Саксония, Германия, е съдила оператора на клона за бързо хранене съгласно известия в локалните медии от март 27-ма, където тя не беше посочена. Тя споделя в желае си, че е останала с агонизиращи изгаряния от първа и втора степен на бедрото, когато се е разляло върху краката й, осем минути откакто си е купила горещата напитка.

Съдебни чиновници споделиха на локалните медии: „ ищецът твърди, че чаят е бил подготвен прекомерно парещ от ответника, тъй че съставлява ненужни опасности за здравето на клиентите.Той също по този начин споделя, че капакът не е бил задоволително стегнат и температурата е била прекомерно висока и несъответстваща.При липса на друга информация, тя можеше да одобри, че може безвредно да вдигне чая за капака и че не е належащо да очакв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР