Жена, обвинена в убийството на младоженка в деня на сватбата

...
Жена, обвинена в убийството на младоженка в деня на сватбата
Коментари Харесай

Пиян шофьор, обвинен в убийството на булката в деня на сватбата, прави шокиращо признание в разговора в затвора

Жена, упрекната в убийството на булка в деня на сватбата й в злополука с шофиране в нетрезво положение, призна, че е „ алкохоличка [и] пристрастена “.

26-годишната Джейми Лий Комороски разкри битката си с пристрастяването в смразяваща поредност от записани телефонни диалози в пандиза, преди да бъде освободена под домакински арест на 1 март, откакто заплати гаранция от $150 000.

Трагичната злополука се случи на 28 април 2023 година, когато се твърди, че Комороски връхлетя кола чартърен в количка за голф, пренасяща младоженците Саманта Милър, 34, и Арик Хътчинсън, 36, дружно с двама посетители на сватбата, във Фоли Бийч, Южна Каролина. Саманта трагично загуби живота си в булчинската си рокля, до момента в който Арик получи съществени пострадвания, в това число мозъчна контузия.

Съобщава се, че равнището на алкохол в кръвта на Комороски по време на злополуката е било три пъти над допустимото. Прокурорите настояват, че тя е карала със зашеметяващите 65 благи в час в зона от 25 благи в час и п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР