Жена нощува под открито небе при минусови температури.Докъде я докарахме...

...
Жена нощува под открито небе при минусови температури.Докъде я докарахме...
Коментари Харесай

Тази българка нощува под открито небе, къде са институциите? СНИМКА

Жена нощува под намерено небе при минусови температури.

Докъде я докарахме... жена да нощува под намерено небе при минусови температури е същински смут. Такава е историята на дамата от фотографията - тя е от Враца и спи по пейките из града. Затова алармират в обществената мрежа Facebook.

Каролина М. написа в мрежата, че дамата, която нощува под намерено небе, имала психологично разстройство, само че не била нападателна. Тя е споделила на Каролина, че няма къде да живее, по тази причина и нощува по пейките из Враца.

Врачани са безапелационни, че дамата следва да бъде настанена в подобаваща институция.

" Общината би трябвало да я настани някъде в случай, че няма жилище! Това е безсрамие! ", гласи коментар на Зорница. Тя пише още: " Жалкото е, че в случай че беше куче, към този момент да е прибрана ".

Според Лъчезар Б. бездомната жена се споделя Катя. Лъчо и негови другари постоянно й купували храна. Младежът също удостоверява, че тя не е нападателна и добавя: " Но в действителност спи по пейките в студа! ".

" Миналата зима тази жена идваше във входа на блока ни и там нощуваше от време на време. Говорил съм с нея и доста от вас ще се изненадат, само че приказва доста интелигентно, макар типа си ", разяснява Динко Г.

От мненията научаваме още, че жаната от много време спи под намерено небе... питаме се - къде са институциите? Дирекцията за обществено подкрепяне във Враца незабавно следва да се самосезира, в случай че към момента не е.



Снимка: Karolina Mazdrashka
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР