Жена намери издирван пистолет в двора си. Вчера около 13.15

...
Жена намери издирван пистолет в двора си. Вчера около 13.15
Коментари Харесай

Жена намери издирван пистолет в двора си

Жена откри търсен револвер в двора си. Вчера към 13.15 часа жена е съобщила в полицията, че в двора на парцела на родителите ѝ в Костинброд е намерила револвер.

На адреса незабавно били изпратени полицейски чиновници. След осъществена информация е открито, че газовият револвер е разгласен за търсене.

Оръжието е конфискувано с протокол за непринудено предаване. По случая е записана кореспонденция.

Пистолети

Преди дни момче заплаши с револвер съучениците си. Тийнейджър извадил револвер в клас и заплашил учениците си, научи SafeNews.

Случката се е разиграла в учебно заведение в Банкя. На място незабавно е изпратен екип на полицията. Пистолетът се оказало, че е еърсофт – стреля с пластмасови топчета.

Момчето, което стреснало съучениците си е 16-годишен. Полицията е издала сигнален протокол на майката.

По случая са разпитани възпитаници и личен състав. Образувана е кореспонденция в 9-и районно управление (на МВР) към Столична дирекция на вътрешните работи.

В началото на септември

Полицията арестува 48-годишен от Русе след сигнал, че кара рисково и размахва револвер, заплашвайки другите участници в придвижването.

Униформените спрели колата на КПП-Айтос, като мъжът обяснил, че е размахвал газов револвер, с цел да респектира другите водачи, които не му правили път и карали доста постепенно.

Направеният тест за алкохол е посочил 0,59 промила. Газовият револвер е предаден с протокол за непринудено предаване. Работата по случая продължава.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР