Жена на остров Хилтън Хед в Южна Каролина, която привлече

...
Жена на остров Хилтън Хед в Южна Каролина, която привлече
Коментари Харесай

94-годишна жена, която привлече вниманието на цялата страна, защото отблъскваше разработчиците в нейната островна общност, почина

Жена на остров Хилтън Хед в Южна Каролина, която притегли националното внимание от звезди като Тайлър Пери и Снуп Дог, до момента в който се бореше с разработчиците в последните си години е умряла, съгласно журналист на нейното семейство. Тя беше на 94.

Жозефин Райт пристигна, с цел да въплъти натиска за развиване, който измести жителите на историческите афроамерикански общности в красивия крайбрежен град в Южна Каролина и в цялата страна. Инвестиционна компания я съди при започване на предходната година за хипотетични похищения против благосъстоятелност върху препоръчан квартал от 147 жилища покрай земя, която фамилията на починалия й брачен партньор е имало повече от век.

„ Нейното завещание като дирек на мощ, мъдрост, а отдадеността към справедливостта ще остане вечно гравирана в сърцата ни “, написа фамилията в изказване след гибелта й в неделя в дома й в Хилтън Хед. Причината за гибелта не е упомената.

Райт се реалокира преди към 30 години от Ню Йорк в историческия квартал Gull...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР