Жена на около 20 години спря влака от Варна за

...
Жена на около 20 години спря влака от Варна за
Коментари Харесай

„Искам си водката“: пияна жена спря влака София-Варна

Жена на към 20 години спря влака от Варна за София.

Превозното средство трябвало да изчака към 30 минути на гарата в Червен бряг, до момента в който някой успее да озапти развилнялата се кокона, която била във очевидно нетрезво положение.

Невижданият цирк се разиграл към 3.50 часа сутринта.

Пияната жена се качила на към 8 метра височина на електрически дирек на гарата в Червен бряг, разкрива очевидец от мястото, който е пътувал от Мездра същата нощ.

Докато бъде свалена, е поискано позволение за прекъсване на електричеството в региона на гарата. Подобно позволение се издава от диспечерите на БДЖ в София. То било взето, с цел да не бъде „ изпържена “ от високото напрежение недоволната.

На гарите към този момент няма полицейска защита, не е имало кой да смъкна лудналата жена. Наложило се пасажер от влака да се заеме с тази задача.

„ Хвани се малко по-надолу да те жулне тока… “, крещи свидетел на сеира, написа Телеграф.

Жената е слязла непринудено. На видео, споделено във Facebook, се чува, по какъв начин обезумялата се дере с цялостно гърло: „ Ще сляза, в случай че ми върнеш водката-а-а-а, желая си я “.

Стотици пасажери, измежду които и над 100 деца от Мездра, са станали очевидци на грозната панорама. Хората на гарата в Червен бряг споделят, че това лято дамата се качва за трети път на дирек.



За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР