Жена, на която лекарите са казали, че бучката на главата

...
Жена, на която лекарите са казали, че бучката на главата
Коментари Харесай

Жена, казала, че подутината на главата й е „израстък на черепа“, диагностициран с рак – 20 години по-късно

Жена, на която лекарите са споделили, че бучката на главата й е „ тумор на черепа “, е диагностицирана с рак към 20 години по-късно.

Когато Кайли Барлтет, на 47, видя бучка на скалпа си, тя в началото се опита да не я остави да пречи на естествения й живот, само че в последна сметка стартира да пораства с бързи темпове. Майката на четири деца беше ориентирана за биопсия, само че ден преди интервенцията беше диагностицирана с дерматофибросаркома протуберанс - необичаен рак на меките тъкани.

Актьорът и майката споделят нейната история, с цел да покачат осведомеността за нея " ужасяващо " тестване, изключително откакто тя не беше лекувана две десетилетия. Тя сподели: „ Бях ужасена, защото беше достигнало нападателен етап и трябваше да се оперира неотложно. “ Кайли сподели, че е " уплашена " да не почине и да не може още веднъж да види брачна половинка си или четирите си деца. Първоначалната диагноза „ напредък на черепа “ също беше развенчана, като на Кайли беше казано, че „ няма такова нещо “.

Въпреки възходящата буч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР