Жена, на която бяха връчени две известия по раздел 21

...
Жена, на която бяха връчени две известия по раздел 21
Коментари Харесай

Жена получи две изгонвания по раздел 21 без вина, тъй като торите обещаха да ги забранят

Жена, на която бяха връчени две вести по раздел 21 в границите на 18 месеца, споделя, че би трябвало да се направи „ нещо фрапантно “, с цел да се защитят наемателите.

Натали, 47, от Брайтън сподели пред Sky News, че е „ претърпяла срив “ след приемане на второто уведомление, защото към този момент се е борила да откри нов дом на настоящия пазар за наеми, който съгласно Натали има високи равнища на „ финансова дискриминация “. Съгласно сегашния закон вашият хазяин може да ви изгони посредством уведомление по раздел 21. Те нормално се назовават ​​„ уведомление за владеене без виновност “, защото наемодателите не би трябвало да показват причина да желаят да влязат във притежание на парцела. След като бъде връчен, имате два месеца да освободите парцела.

Натали получи първото си уведомление по Раздел 21 тъкмо след блокирането на Covid-19. 47-годишният сподели, че е приел това на брадичката, защото парцелът не е „ съвършен за отдаване чартърен “. Тя изясни: „ Беше много порутено, само че имах много положителни връзки с наемодателя и не се стра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР