Жена, на име Наташа, пътувала в сръбския автобус с деца,

...
Жена, на име Наташа, пътувала в сръбския автобус с деца,
Коментари Харесай

Сръбкиня от автобуса разказа как се е стигнало до катастрофата

Жена, на име Наташа, пътувала в сръбския рейс с деца, аварирал на автомагистрала „ Тракия " малко след 20.00 часа довечера, описа за случилото се в минутите преди злополуката.

" Един от родителите в рейса искаше да седне на предната седалка до водача. Той се обърна да отвори седалката и по този начин кормилото се е завъртял ", сподели тя по Нова ТВ. " Шофьорът беше наред, не беше изтощен ", добави тя.

" Тръгнахме от Слънчев бряг, спряхме за отмора на бензиностанция 10 км преди злополуката ", описа Наташа.

По думите й децата са са от фолклорен състав и са се прибирали към родината си след присъединяване във фестивал в Несебър.

Идват от белградското предградие Батаница. Жената удостовери, че всички пасажери са живи.

Българинът Теодор е един от многото водачи, спрели да оказват помощ на потърпевшите.

" Не поисквам на никого да вижда сходна панорама - плачещи деца, задачите в кръв ", показа Теодор пред малкия екран. И добави, че чул една от ръководителките на детската група да споделя, че в рейса са пътували 48 души. Жената разказала още, че не е имало коли, които да са попречили на придвижването на рейса и той самичък се е преобърнал в канавката.

Според Теодор всички качени в колите за спешна помощ са били в схващане. Имало дете и двама възрастни, които обаче били във очевидно по-тежко положение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР