Жена на име Мишел Далтън казва, че много хора смятат

...
Жена на име Мишел Далтън казва, че много хора смятат
Коментари Харесай

Тя роди първото си дете на 13 години, а на 36 стана баба и казва: „Имам прекрасен живот



Жена на име Мишел Далтън споделя, че доста хора считат щерка й за нейна сестра, когато я видят, отбелязвайки, че двете са израснали дружно, като се има поради, че тя е родила щерка си, когато е била доста дребна.

В обществената мрежа TikTok Мишел разкри, че с двайсет и три годишната й щерка, която към този момент има и свои деца, са доста близки, написа The Sun.

Мишел обаче признава, че не постоянно й е било елементарно. След като роди, тя се сблъска с доста осъждания и рецензии от квартала, в който живееше, а някои й споделиха, че би трябвало да даде щерка си за осиновяване.


„ Често ми се постанова да изяснявам на хората, че тя ми е щерка, а не сестра “, споделя Мишел.

Тази жена с необикновена фамилна история споделя, че когато най-голямата й щерка е приключила гимназия, най-малката й щерка е тръгнала на учебно заведение и също по този начин споделя, че сестрите й първо са станали лели, а по-късно младежи.

Мишел добавя още, че сама е отгледала децата си без помощта на родителите и с опита си желае да каже на младите майки, че постоянно ще има хора, които ще ги съдят, само че това не би трябвало да въздейства на решението им.

„ Ако не бях родила детето си на 13 години, през днешния ден нямаше да се веселя на този прелестен живот с моята двадесет и три годишна щерка и двете й бебета. Майките младежи могат всичко “, споделя Мишел.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР