Жена на име Миа се обърна към социалните медии, за

...
Жена на име Миа се обърна към социалните медии, за
Коментари Харесай

Взел любовницата си на медения месец: жена случайно разбра за предателството на съпруга си

Жена на име Миа се обърна към обществените медии, с цел да й помогне да продължи напред, откакто откри, че някогашният й съпруг й е изневерил с колежка от работата.  

Бившият съпруг предал дамата - той освен й изневерил, само че и взел любовницата си на техния „ меден месец “, съобщава Mirror.

Жената написа: " Бяхме другари в гимназията, отидохме в лицей дружно, започнахме кариера и даже купихме къща дружно. Обичах го с всяка фибра от тялото си. "

Миа споделя, че работата й изисквала да пътува доста и след едно пътешестване почнала да вижда няколко предупредителни знака, когато се върнала вкъщи.

Тя продължи: „ Той купи кутия с презервативи и те към момента бяха в найлонова торбичка на дивана. Това ме обърка, тъй като той не беше купувал презервативи безусловно от години, само че аз просто забравих за това. “

Миа също забелязала, че Нейтън почнал да пие доста с приятелите си от работата, което съгласно нея не му било присъщо.

„ След странните събития останах будна и прегледах телефона му... оказа се, че той приказва многозначително с това момиче от работа си и тя дори е била на няколко от тези „ работни празненства “, а от известията теставаше ясно, че те са необикновено близо един до различен. "

Миа събудила Нейтън, като хвърлила телефона по него, изкрещяла, че знае какво става и попитала по какъв начин се споделя другата жена.

" В последна сметка той призна, че я е виждал на работни купони и че са се целували. И до ден сегашен се кълне, че всичко, което са правили, е да са се целували. Но аз не съм глупак и разбрах всичко ", споделя дамата.

Миа споделя, че откогато Нейтън си отишъл, тя се пробва да продължи живота си, само че й е доста мъчно. Най-малкото тъй като някогашният й и дамата, с която й е изневерил, към този момент имат връзка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР