Жена на име Джулия Холкомб твърди, че е имала незаконна

...
Жена на име Джулия Холкомб твърди, че е имала незаконна
Коментари Харесай

Обвиниха Стивън Тайлър от Аеросмит в сексуално посегателство срещу непълнолетна

Жена на име Джулия Холкомб твърди, че е имала противозаконна връзка със Стивън Тайлър през 70-те години, когато е била малолетна, е подала иск против артиста на Aerosmith, обвинявайки го в полово принуждение, полов тормоз и съзнателно причиняване на прочувствен стрес.

Искът е подаден след приемането на калифорнийско законодателство, което краткотрайно анулира давностните периоди за обвинявания в полово принуждение в детска възраст.

В желае, подаден в Лос Анджелис, ищцата Джулия Холкомб твърди, че Тайлър е убедил майката на Холкомб да му даде настойничество над нея, когато тя е била на 16 години, което след това ѝ е разрешило да живее с него и да влезе в полова връзка. Тя твърди, че двамата са били дружно от 1973 година до към три години по-късно. В самия иск не се загатва името на Тайлър, само че Холкомб е разказвала обществено за прекарванията си с Тайлър в предишното, а искът непосредствено цитира записките на самия Тайлър.

В книгата си, без да показва име, Тайлър по сходен метод споделя, че " съвсем е взел младоженка тийнейджърка " и че " родителите ѝ се влюбиха в мен, подписаха документ, че ще имам настойничество, с цел да не ме арестуват, в случай че я изведа отвън щата. Взех я на турне с мен. "

" Искам с този иск да разоблича промишлеността, която пази известните нарушители, да изчистя и да потърся отговорност от промишлеността, която както ме експлоатираше, по този начин и разреши да бъда експлоатирана в продължение на години, дружно с толкоз доста други наивни и уязвими деца и възрастни ", споделя Холкомб, която е подала документи под актуалното си име Джулия Мисли, в изказване по отношение на желае си.

Тя се базира и на законодателството, което ѝ разрешава да излезе с желае, както и на " употребата " и контузията, с които твърди, че се е сблъскала от Тайлър.
                             

" Тъй като знам, че не съм единствената, която е претърпяла корист в музикалната промишленост, усещам, че е време да заема тази позиция и да заведа този иск, да приказвам и да бъда солидарна с другите оживели. "

В желае Холкомб твърди, че " е била безсилна да се опълчи " на " властта, славата и забележителните финансови благоприятни условия " на Тайлър и че Тайлър " е принудил и убедил ищцата да повярва, че става въпрос за " сантиментална любовна връзка ". Холкомб твърди, че се е срещнала с Тайлър (който по време на срещата им е бил на 25 години) малко след 16-ия си рожден ден, когато Aerosmith изнасят концерт в Портланд, Орегон, през 1973 година

Според желае Тайлър е отвел Холкомб в хотелската си стая, където са разискали възрастта на Холкомб. След като той сякаш я попитал за какво е била сама цяла нощ на открито, Тайлър и Холкомб разговаряли за проблемите ѝ вкъщи. След това той " направил разнообразни дейности на незаконно полово държание с нея ", преди да я изпрати у дома с такси на идната заран, се показва в желае.

Твърди се също, че Тайлър е купил на Холкомб самолетен билет за идващото шоу на Aerosmith в Сиатъл, защото тя е била малолетна и не е можела законно да пътува с него през границите на щата. След концерта в Сиатъл Тайлър направил още полови дейности с нея, а на идната заран Холкомб отлетяла назад за Портланд.

Към 1974 година, както се твърди в желае, Тайлър убеждава майката на Холкомб да му разреши да стане неин аставник, което би му разрешило по-лесно да пътува с нея без наказателно гонене - последователност, която съответствува с мненията на самия Тайлър от записките му от 2011 година Твърди се, че Тайлър е споделил на майката на Холкомб, че ще ѝ обезпечи по-добра поддръжка от тази, която е получавала у дома, като е заречен да я запише на учебно заведение и да ѝ обезпечи медицински грижи. Тайлър " не е извършил свястно тези обещания, а вместо това е траял да пътува с ищцата, да я атакува и да ѝ дава алкохол и опиати ", се твърди в желае.

Холкомб твърди още, че през 1975 година, когато е била на 17 години, е забременяла със сина на Тайлър, само че е направила аборт, откакто Тайлър е настоял да прекъсне бременността след пожар в апартамент. При излагането на този мотив той се базира на вдишването на пушек и неналичието на О2 за бебето. Въпреки че в желае се твърди, че медицински експерт ѝ е споделил, че нероденото бебе не е потърпевшо от пожара. 

Според желае Холкомб се е колебаела дали да извърши аборта, само че Тайлър я е заплашил, че ще спре да я поддържа, в случай че не пристъпи към процедурата. Твърди се, че след аборта тя е напуснала Тайлър и се е върнала в Портланд, с цел да промени живота си. Станала благочестива католичка, срещнала брачна половинка си и загърбила предходните си прекарвания с Тайлър, до момента в който той не написал за тях в книгата си.
                             

Холкомб декларира, че животът ѝ е бил в допълнение нарушен с публикуването на записките на Тайлър, в които без единодушието на Холкомб се загатва времето, прекарано с малолетно момиче, и тя е подложена на " насилствена позорна популярност ", като хипотетичното принуждение е показано като " сантиментална, любовна връзка ", се споделя в желае.

Тайлър също е приказвал за връзка с малолетно момиче както в личните си записки, по този начин и в автобиографията на Aerosmith. В автобиографията на Aerosmith, оповестена през 1997 година, се загатват връзката, пожарът в жилището и абортът, само че Тайлър назовава момичето Диана и споделя, че по времето, когато са се срещнали, тя е била на 14 години.

Съдебният иск не е първият път, в който Холкомб споделя тези детайлности за хипотетичното си прекарване с Тайлър. Преди подаването на жалбата тя в детайли разказва доста от същите изказвания през 2011 година за извънредно десния уеб страница срещу абортите Lifesitenews и е взела участие в излъчвания като шоуто на Тъкър Карлсън, с цел да показа опита си като храна против пропагандата за избор. Холкомб споделя за претърпяното и в документалния филм Look Away от 2021 година, отдаден на половите похищения в културата на рок музиката.

" Изгубих се в културата на рокендрола. В света на Стивън имаше секс, опиати и рокендрол, само че той изглеждаше не по-малко безреден от света, който оставих зад тила си. Още не знаех, само че надали щях да се измъкна жива ", написа Холкомб през 2011 година

" Не можех да допускам, че на този стадий той даже ме моли да направя аборт. Прекара повече от час, настоявайки да продължа и да направя аборт. Каза, че съм прекомерно млада, с цел да имам бебе, и че то ще има мозъчни увреждания, тъй като съм била в пожар и съм вземала опиати. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР