Жена на 80 г. и синът й на 58 г.

...
Жена на 80 г. и синът й на 58 г.
Коментари Харесай

Бивша клисарка и пенсионер по болест са загиналите при пожара в Шумен

Жена на 80 година и синът й на 58 година починаха при пожар в дома им в шуменския квартал „Дивдядово“ в нощта против сряда. Предполага се, че аргументите за пожара са битови, огънят е тръгнал от печка на твърдо гориво в стаята, сподели за „Труд“ по първични данни комисар Иван Иванов, началник на Противопожарната работа в Шумен. Огнеборци и криминалисти правиха още един оглед на мястото в сряда, с цел да открият точните аргументи за нещастието.
 Снимка: Цветелина Георгиева  Снимка: Цветелина Георгиева  Снимка: Цветелина Георгиева
Сигнал за случая в къщата на централния бул.“Велики Преслав“ бил признат посредством телефон 112 в 22:25 часа и към мястото незабавно били ориентирани две пожарни. При идване огнеборците заварили мъртви майката и сина. Унищожено било домашно имущество на първия етаж, наранена е даже банята. Пожарът бил погасен благодарение на 6 тона вода и не е позволено разпространяване към втория етаж, оповестяват от полицията.

Според осведомени, съдбовната печка е била в стаята, където спял синът. Неговото тяло е с изгаряния. Майката Хриска е била в прилежаща стая и се е задушила най-вероятно в съня си. Няма данни за външна интервенция и външен извършител на пожара, научи „Труд“.

Според съкварталци, майка и наследник живеели доста непретенциозно, издържали се от пенсиите си. Николай получавал пенсия по болест. Преди време Хриска биела камбаната на локалната черква. Жената има и щерка, която работи в Гърция. Вторият етаж бил на нейното семейство.
Снимка Авторът
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР