Жена на 69 години е в болница след побой и

...
Жена на 69 години е в болница след побой и
Коментари Харесай

69-годишна жена е в болница след побой и грабеж в дома ѝ в с. Дреновец

Жена на 69 години е в болница след побой и обир, осъществени в нощта против неделя във видинското село Дреновец. Извършителите са двама 18-годишни, един от които - престъпно проявен.

Жената е в болничното заведение в Лом. Марийка Димитрова е откарана там от сина си часове след нападението, цялата в синини и кръвонасядания след ударите по тялото ѝ. Макар шокът от станалото да ѝ предизвиква след това загуба на схващане, тя в никакъв случай няма да не помни минутите на ужаса, заяви bTV.

В село Дреновец Марийка Димитрова живее сама. За да се защищити от похищения, разчита на куче. То обаче не ѝ е помогнало, защото най-вероятно е било упоено.

Синът на дамата се въздържа от коментар. Докато чака възобновяване на майка си, обмисля инсталирането на камери и системи за сигурност в къщата. На съседи не може да разчита - такива няма.

" Тя и да е викала, в действителност не е имало кой да я чуе, тъй като на цялата улица всички къщи са обезлюдени ", сподели кметът на с. Дреновец Надя Иванова. По думите ѝ в Дреновец има доста самотно живеещи и те са най-вече дами.

" Аз бях будна, тъй като чух звук, станах, възпламених всички лампи, само че кучето си лежеше. И аз помислих, че просто ми се е чуло нещо. Когато счупиха стъклото на вратата, блъскат касата и я счупват, напряко ми се нахвърлиха, започнаха напряко да ме бият ", описа потърпевшата.

За побоя нападателите са употребявали и мотички, които са взели от двора на пострадалата. " Те са обикаляли от много време, наподобява, първо на кучето са създали нещо, с цел да не лае ", посочи тя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР