Жена на 59 години е задържана за домашно насилие, съобщиха

...
Жена на 59 години е задържана за домашно насилие, съобщиха
Коментари Харесай

Брутално зверство със 78-годишна жена потресе България: Дъщеря й безмилостно я налага, а после…

Жена на 59 години е арестувана за домашно принуждение, оповестиха от пресцентъра на полицията в Перник. Сигнал за зародил скандал сред майка и щерка в апартамент на ул. „ Юрий Гагарин “ в пернишкия квартал „ Изток “, е подаден през вчерашния ден, към 9:00 ч., на телефон 112.
Пристигналите на място служители на реда откриват, че по първични данни е нанесен побой на 78-годишна жена от 59-годишната ѝ щерка. Възрастната жена е настанена в Многопрофилната болница за интензивно лекуване „ Рахила Ангелова “ в Перник с разнообразни травматични пострадвания. Дъщерята е арестувана за до 24 ч. с полицейска мярка и е стартирано досъдебно произвеждане против нея, предава Лупа.
Това следващият случай на принуждение против възрастен човек в района. На 10 май в полицията в регионалния град бе обявено за побой и обир на 78-годишен гражданин на пернишкото село Люлин. За похищението алармира 61-годишна жена, родственик на пострадалия, намерила го в безпомощно положение. Възрастният мъж неотложно бе закаран в болнично заведение с открита контузия на главата и фрактура на горен крак.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР