Жена на 54 години е с опасност за живота след

...
Жена на 54 години е с опасност за живота след
Коментари Харесай

Жена е с опасност за живота след тежката катастрофа край Добрич, при която загина мъж

Жена на 54 години е с заплаха за живота след зародило пътнотранспортно произшествие късно нощес на територията на област Добрич, оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Добрич.

Сигнал за случая е получен към 20:23 часа. Катастрофата е станала по пътя сред селата Рогачево (област Добрич) и Генерал Кантарджиево (област Варна). Удрят се лек автомобил, ръководен от 36-годишен мъж и кемпер с австрийска регистрация. Водачът на лекия автомобил подхваща изпреварване и се блъска челно в отсреща идващия кемпер. В разследване на удара на място умира лидерът на колата, допълват от полицията.

В кемпера са пътували жена на 54 години и две деца, надлежно на 14 и 16 години, австрийски жители. Те са отведени в Многопрофилната болница за интензивно лекуване (МБАЛ) " Св. Анна " - Варна, като дамата е настанена в реанимация с фрактури и травми, с заплаха за живота. Децата са настанени за наблюдаване в детска хирургия, без пострадвания, показват още от полицията в Добрич.

Поради осъществяваните избавителни дейности, процесуални следствени дейности и огледи на място, нощес за няколко часа беше затворен пътя в сектора от село Рогачево до село Генерал Кантарджиево. Движението бе пренасочено по обходен маршрут през село Кранево, к.к. " Златни пясъци " и село Кичево.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тази заран от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че петима души са починали, а 41 са ранени при произшествия в страната през миналото денонощие. Тежките катастрофи са 29.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР